Här på Sjömadäck AB utför vi en rad tjänster för dig som kund. Läs mer om våra tjänster nedan och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

Hjulskifte
Boka tid så hjälper vi dig med att skifta hjulen, 4 hjultvätt ingår i priset.

Däckmontering och balansering
Vi monterar och balanserar lösa personbilshjul från 200 kr/hjul. Skiftning tillkommer om hjulen sitter på bilen.

Tpms-sensorer
Vi servar och byter ut sensorer för däckens lufttryck som sitter inuti hjulet på många nya bilar, så kallade TPMS-sensorer – även de som är originalmonterade. Kontakta oss om du har problem med utrustningen på din bil.

Däckhotell
Ett bekvämt sätt för dig när du ska skifta till sommar/vinter däck. Boka tid, lämna bilnyckeln i kundmottagningen så kör vi in bilen i verkstaden. Vi bjuder på kaffe medan du väntar.

Däckreparationer
Vi utför även däckreparationer i vår däckverkstad.

Däck till MC, scooter, fyrhjuling och EU-moped
Behöver du byta däck på din MC, scooter, fyrhjuling eller Eu-moped så ordnar vi det också!  Du behöver inte montera bort hjulen själv, kom till oss så gör vi det. Är du medlem i SMC så har du rabatt på mc däck.

Polering av strålkastare
Vi polerar även upp dina matta strålkastare av plast, så att du ser ordentligt i mörkret.Däckverkstad Lindesberg

Försäljning
Vi har ett brett utbud av nya och begagnade däck och fälgar. Vi har också försäljning av batterier till bland annat personbilar, husvagnar och båtar. Vi erbjuder även tillbehör – exempelvis lyxventiler, snygga ventilhattar, centreringsringar och centrumkåpor.